BestE KEUZE


ULTRA VIDEO JAARPAKKET voor kinderen, jongeren en volwassenen

Per direct 400+ video’s beschikbaar!

Voor kinderen, jongeren, volwassenen

Cursussen, Koranstudies en kindervideo’s

Kijk op je smartphone, tablet, computer, laptop of tv

Aantekeningen verwerkt in de video’s

Makkelijke Nederlandse taal

Investeer in jezelf, je gezin en je kinderen!

Premium video jaarpakket voor
jongeren en volwassenen

Per direct 300+ video’s beschikbaar!

Voor jongeren en volwassenen

Cursussen en Koranstudies

Kijk op je smartphone, tablet, computer, laptop of tv

Aantekeningen verwerkt in de video’s

Investeer in jezelf!

Premium video jaarpakket voor kinderen

Per direct 100+ video’s beschikbaar!

Voor kinderen vanaf +/- 6 jaar

Kijk op je smartphone, tablet, computer, laptop of tv

Makkelijke Nederlandse taal

Investeer in je kinderen!

Islam videopakket voor kinderen, jongeren en volwassenen

Aanrader

Rated 5 out of 5
5 oktober 2022

De Ultra videopakket is zeer aan te raden. Je hebt keuze uit een breed aanbod aan lessenreeksen met zowel korte, vermanende video’s, als studiereeksen, uitgebreide verhalenreeksen, tafsierreeksen etc…

Er is een keuze uit het bekijken van de video’s, het beluisteren van de audio’s. Men kan een samenvatting lezen onderaan de videos etc.. er is enorm veel tijd en energie ingestoken Allahumma baarik. Tijdens de ramadan was het zeer fijn om de tijd te benutten in het opdoen van kennis. Je hebt een jaar toegang tot alle lessen. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, men vraagt slechts een bescheiden bedrag, terwijl de kennis onbetaalbaar is. Moge Allah team Sakeenah zegenen, van kracht voorzien in de dawah en kennisverspreiding en hen belonen met het hoogste paradijs.

Hasna

Betrouwbare en leerzame lessen

Rated 5 out of 5
12 augustus 2022

Betrouwbare en leerzame lessen vanuit huis.

Umm Hudayfah

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
2 augustus 2022

Echt veel video’s die je krijgt. Ik ben erg tevreden alhamdulillah!

Hafsa

Prachtige leerzame video’s

Rated 5 out of 5
2 juli 2022

Prachtige leerzame video’s. Goede uitleg en dus goed te begrijpen. Ik ben er blij mee en schrijf me binnenkort in voor het gehele pakket. Zal het zeker aanbevelen aan anderen.

Er

De prijs is echt goedkoop

Rated 5 out of 5
2 juni 2022

Alhemdulillah ik heb zoveel geleerd. Je krijgt echt heel veel video’s en de prijs is echt goedkoop. Ik ben dankbaar dat ik Sakeenah heb leren kennen.

Karima

Lesstof is heel overzichtelijk

Rated 5 out of 5
5 mei 2022

De lesstof is heel overzichtelijk zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zeker aan te bevelen!

Umm Houdayfa

Makkelijk uitgelegd

Rated 5 out of 5
2 mei 2022

Dit is wat we nodig hebben hier in Nederland. Makkelijk uitgelegd en je blijft gefocust Alhamdoulillah.

Aicha

Duidelijk uitgelegd

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Leerrijk pakket! Duidelijke taal uitgelegd. Ook voor niet-moslims zeer aan te raden, aangezien elk Arabisch woord wordt vertaald zodat ze met heel de uitleg mee zijn. Top! Ma sha Allah !

Oum Romaissae Adam

Aanrader

Rated 5 out of 5
9 april 2022

Ik raad het iedereen aan, Ma Shaa Allah!

Adib

Erg Leerzaam

Rated 5 out of 5
9 april 2022

Erg Leerzaam❗💯 Alhamdulillah 🙏🏼

Jannah Amira Yasmine

Uitgebreide uitleg

Rated 5 out of 5
2 april 2022

Allahhoema bareek wat een prachtig aanbod! Iedere video zit VOL waardevolle kennis, uitgebreide uitleg, met bronnen en daarnaast ook in gemakkelijk Nederlands. Ik haal ZOVEEL informatie uit iedere video en mijn twee dochters (4&9 jaar) luisteren ook aandachtig naar de video’s speciaal voor Kids. Er is een zeer ruim aanbod, verschillende thema’s, onderwerpen en alles is super gemakkelijk toegankelijk. Online en je kunt het volgen/terugkijken op eigen tempo. SubhannaAllah, wat een uitkomst en Ustaadh Ridouane heeft hier veel tijd en zorg in geschonken en dit voor een zeeeer vriendelijke prijs! Moge Allah u rijkelijk doen belonen en uw Rizq doen vermeerderen! Allahoe ameen. Ik beveel het Ultra videopakket iedereen aan!

Oegthie Fatiha

Nieuwe kennis

Rated 5 out of 5
17 februari 2022

Onlangs heb ik de cursus ‘Koranrecitatie verbeteren’ gevolgd. Ik heb in een korte tijd veel geleerd. Er gaat een wereld aan nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden voor je open! Er zit een goed tempo in de lessen, wat het erg fijn maakt om het te volgen en gemotiveerd te blijven. Ustaadh Ridouane is een professionele en bekwame docent die op een gestructureerde en duidelijke wijze de stof kan overbrengen en waar geen vraag teveel voor is. Ook heeft hij een goed gevoel voor humor, waardoor er een ontspannen sfeer was. Het is een grote gunst dat Sakeenah in Nederland is, Alhamdoelillaah. Deze kans moeten we dan ook niet onderschatten en links laten liggen. Al met al een super fijne en leerzame cursus, Allaahumma bareek. Dit geldt ook voor het ‘Ultra videopakket’, wat een verrijking! Ik raad het iedereen aan en ik kijk uit naar de volgende cursussen In Shaa Allaah.

H

Lessen zijn spotgoedkoop

Rated 5 out of 5
3 februari 2022

Bismillah ik heb eerder les gehad van Sakeenah en ik heb er zeker profijt van Alhamdullilah. De lessen zijn ook spotgoedkoop. Ik kreeg samen met de andere cursisten intensief en op een professionele manier les. Zeer goed verstaanbaar. Gewoon helder en duidelijk. Zeker aan te raden!

Nora

Superveel geleerd

Rated 5 out of 5
25 januari 2022

Superveel van geleerd! Heel erg bedankt!

Zahra

Leerzame lessen

Rated 5 out of 5
22 december 2021

Wat een leerzame lessen van onze broeder Redouan ik ben Alhamdulillah veel vooruit gekomen.

Abdulkarim

Nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden

Rated 5 out of 5
29 oktober 2021

Ik ben Allaah en jullie dankbaar voor de cursus Arabisch lezen en schrijven. Jullie houden rekening met iedereen en passen het tempo aan. Djazaak Allahu ghairan voor de tijd, inzet en geduld. Het is Ma Sha Allaah prachtig om te zien hoe makkelijk Allaah het voor ons maakt om Zijn Woorden te kunnen en mogen leren en lezen. Kortom, ik ben erg tevreden met de lessen en de begeleiding.

Na de Cursus Arabisch lezen en schrijven, heb ik met veel liefde en plezier deelgenomen aan de Tajwid cursus van Ustadh Ridouane Ik heb deze als heel leerzaam en verrijkend ervaren. De Ustadh legt de stof heel duidelijk, rustig en overzichtelijk uit. En er wordt voldoende ruimte geboden om vragen te stellen indien wat onduidelijk is. Geen enkele vraag is teveel voor hem, Allahouma Bareek feeh. Er gaat een wereld aan nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden voor je open! Dit is onmisbare kennis als je bezig bent of bezig wilt zijn met de Qoran. Het is een grote gunst dat Sakeenah.tv er is in Nederland Alhamdoelillah! Ik heb in een korte periode enorm veel geleerd! Het volgen van deze cursus heeft mijn kennis met betrekking tot Tajwid enorm verrijkt. Niets mooier dan hierin te investeren! Ik raad de cursus dan ook iedereen aan.

Hada

Zeer leerzaaam

Rated 5 out of 5
9 januari 2021

Zeer leerzaaam. Op een makkelijke manier wordt het uitgelegd.

Sam

Leerzaam

Rated 5 out of 5
9 januari 2021

De cursus tajweed voor beginners voor zusters was ontzettend leerzaam!

De lessen bestaan uit theorie en praktijk. De theorie is direct toe te passen. De lesstof was overzichtelijk gemaakt. De uitleg is duidelijk, het gaat niet te snel en de docent is heel geduldig met het verbeteren van de recitatie. Er is veel tijd om te oefenen met Koran lezen ma sha Allah!

Ben ontzettend blij dat ik de cursus heb gevolgd. Mijn recitatie is hamdoelilah erop vooruit gegaan. Eenieder die dat wenst, raad ik zeker aan de cursus te volgen!

Katrina

Leerzaam en duidelijk

Rated 5 out of 5
29 oktober 2020

De cursus Arabisch lezen en schrijven gevolgd bij docent Ridouane.

Dat was zeer leerzaam en duidelijk, er word gelet op uitspraak en kennis heel prettig.

Soemia

Aanrader

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

Alhamdoullilah. Zeer volle Arabische lessen gehad . Een aanrader !

Masoud

Enorm tevreden

Rated 5 out of 5
26 oktober 2020

Het zijn hele leerzame, duidelijke en motiverende lessen. Ik zelf ben enorm tevreden en heb er veel van geleerd. Ik raad het iedereen zeker aan. Het is het waard. Je leert niet alleen het alfabet in het Arabisch maar je leert ook het verhaal erachter.

Gulay

De lessen zijn top en je leert gewoon Arabisch lezen

Rated 5 out of 5
26 oktober 2020

Cursus Arabisch gedeeltelijk gevolgd en alsnog de mogelijkheid om alle lessen opnieuw terug te zien. De lessen zijn top en je leert gewoon Arabisch lezen.

Tony

Aanrader voor iedereen

Rated 5 out of 5
26 oktober 2020

ik raad echt iedereen aan om de online cursussen via Sakeenah te volgen. Zeer leerzaam en duidelijke uitleg tijdens de lessen. Allahoema bariek!

Oummii

Duidelijke uitleg

Rated 5 out of 5
26 oktober 2020

Cursus Arabisch lezen en schrijven gevolgd een echte aanrader. Les wordt in de Nederlandse taal gegeven, Arabische termen worden goed uitgelegd. Zowel voor volwassenen en kinderen van toepassing. Ook is er veel geduld en krijg je de nodige uitleg waar nodig. Tevens werkt alles optimaal met het account.

Yessie

Leuk en leerzaam

Rated 5 out of 5
2 oktober 2020

De lessen waren ontzettend leuk en leerzaam. Ik ben nu alhamdulilah in staat om de Quran te kunnen lezen. Voor degene die graag de Quran wilt leren lezen of schrijven. Meld je dus aan voor deze cursus!

De lessen zijn in het Nederlands gegeven. Alles werd helder uitgelegd. Redouan gaat pas verder met de les als iedereen het ook begrijpt. Hij neemt je mee naar de geschiedenis van het Arabische taal wat heel bijzonder was. Zo bekijk je het Arabische alfabet op een andere manier.

Ezz

Uitgebreide pakket

Rated 5 out of 5
26 september 2020

In juli van dit jaar heb ik mij bij sakeenah aangemeld voor Arabische les( online) in die paar lessen heb ik zoveel meer geleerd dan voorheen en doordat Ridouane zoveel geduld had en de tijd voor ons nam voor onze vragen..lukt het mij uiteindelijk om een beetje te lezen.. en ik heb daarnaast ook een account bij sakeenah.tv. Hier kan ik op gaan om meer te leren en meer te weten te komen over diverse onderwerpen over onze prachtige geloof.. en met het uitgebreide pakket kunnen mijn kids ook de Arabische taal een beetje leren…Te veel om op te noemen..

Mammie

Aanrader

Rated 5 out of 5
25 september 2020

Ik raad iedereen aan om de lessen te nemen. Zeer betrouwbaar. Er zijn verschillende pakketten dus voor ieder wat wils in shaa Allah. Jullie zullen er geen spijt van krijgen.!

Karima

Aanrader voor volwassenen en kinderen

Rated 5 out of 5
15 augustus 2020

Een echte aanrader voor volwassenen en kinderen. Heel leerzaam en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd.

Selma

Deze cursus kan ik echt aanraden

Rated 5 out of 5
13 augustus 2020

Bij Sakeenah heb ik de cursus Arabisch leren lezen en schrijven gedaan. Binnen een maand heb ik mijn doel bereikt en dit gewoon lekker vanuit huis. De docent neemt echt de tijd voor je en legt alles heel rustig en duidelijk uit. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en om te oefenen. Deze cursus kan ik echt aanraden!

Ilham

Betrouwbare plek om kennis op te doen

Rated 5 out of 5
13 juni 2020

Sakeenah is een betrouwbare plek om kennis op te doen.

De lessen zijn kort en krachtig. Alles wordt op een duidelijke, makkelijke en leuke manier uitgelegd.

Ze hebben pakketten met cursussen voor zowel jong en oud , voor het hele gezin over zoveel onderwerpen. Daarnaast ook het Arabische alfabet, uitspraak, Tajweed regels enz

Najat

Heel leerzaam

Rated 5 out of 5
13 april 2020

Een echte aanrader zowel voor volwassenen als voor kinderen.Heel leerzaam en alles wordt vlot en duidelijk uitgelegd.

Kasa

Uitleg is heel duidelijk

Rated 5 out of 5
13 december 2019

Profijtvolle video’s. De uitleg is heel duidelijk. En op een goede wijze uitgelegd.

Rayka

Tevreden klant

Rated 5 out of 5
23 juli 2019

Ik ben sedert oktober 2018 in aanmerking gekomen met sakeenah , de naam alleen al zegt meer dan genoeg Allahouma barek.ik ben een tevreden klant en alles wat er aangeboden wordt is dan ook top, mooi en duidelijk uitgelegd en de bronnen worden steeds genoemd. Voor eenieder die op zoek is om zijn kennis wat op te frissen en te verdiepen zeg ik ga ervoor. Ook aan de jongste werd gedacht en een pakket volledig op maat gesteld.

El

Heel leerzaam

Rated 5 out of 5
13 juni 2019

Er wordt op een hele leuke wijze les gegeven. Heel leerzaam! Mijn zoon vind het heel leuk om het te volgen en doet ook heel actief mee.

Zainab

Makkelijk uitgelegd

Rated 5 out of 5
10 april 2019

Dit is wat we nodig hebben hier in Hollanda. Makkelijk uitgelegd en je blijft gefocust Alhamdoulillah.

Aicha

Enorm tevreden

Rated 5 out of 5
20 maart 2019

Ik ben echt enorm tevreden. Ga zo door.

Karim

Mooi en makkelijk

Rated 5 out of 5
20 maart 2019

Wauw, de video’s zijn echt mooi en makkelijk te begrijpen. Echt een aanrader.

Yvette

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
18 maart 2019

Echt veel video’s die je krijgt. Ik ben erg tevreden alhamdulillah!

Hafsa

Duidelijke uitleg en simpel taalgebruik

Rated 5 out of 5
16 maart 2019

SubhanAllah uit slechts één tafsir al zoveel kennis kunnen halen! Besef nu pas echt hoe belangrijk dat is. De video’s zijn ook heel goed te volgen voor iedereen, duidelijke uitleg en simpel taalgebruik.

Tjanaa_

Heel veel video’s

Rated 5 out of 5
26 februari 2019

Alhemdulillah ik heb zoveel geleerd. Je krijgt echt heel veel video’s en de prijs is echt goedkoop. Ik ben dankbaar dat ik Sakeenah heb leren kennen.

Karima

Aanrader

Rated 5 out of 5
7 januari 2019

Ik heb het gevoel dat ik de Koran nu pas heb leren kennen. Echt een aanrader voor iedereen!

Yasmine

Heel veel geleerd

Rated 5 out of 5
4 januari 2019

Ten eerste zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam. Ten tweede zijn hun lezingen echt ma shaa Allah goed. Zoveel geleerd en zoveel meer waard dan ze vragen ervoor.

Aicha

Goede kwaliteit

Rated 5 out of 5
13 december 2018

Alhamdoe Lilaah, ben tevreden over jullie cursus “Leer het Arabische alfabet”. Video’s zijn van goede kwaliteit en de docent geeft duidelijk les. Hij legt o.a goed uit hoe je de letter moet uitspreken. Helemaal top!

Fatima

Leerrijk

Rated 5 out of 5
25 november 2018

De cursussen zijn zeker aanraders. ik vind ze laagdrempelend , leerrijk en duidelijk uitgelegd. Er worden voortdurend samenvattingen gegeven wat helpt om beter te memoriseren. Al hamdouLlah dat we via deze weg kennis mogen opdoen.

Nassira

Aanrader

Rated 5 out of 5
9 oktober 2018

De cursussen worden heel duidelijk en met veel oog voor detail uitgelegd. Zeer leerrijk..een echte aanrader!

Sabine

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
8 september 2018

Superblij met dit prachtige pakket en kan nu zelf bepalen wanneer ik iets wil luisteren. Ik ben zeer tevreden.

Mirjam

Top

Rated 5 out of 5
4 september 2018

Ik wist niet dat het begrijpen van de Koran zo belangrijk was. Ik merk dat ik meer van de Koran ben gaan houden nu ik het begrijp.

Rachid